WE ZIJN ER VOOR DE VORM

A Legacy 2018

is een guerrilla-exposite waarin gereflecteerd wordt op het CH2018. In de zomer van 2019 zullen op verschillende locaties en momenten, in en om Leeuwarden, nieuwe werken verschijnen. De werken die tentoongesteld worden zijn gebaseerd op projecten waarbij Artitude betrokken is geweest.

A LEGACY 2018

- Jeroen Kluitenberg en Artitude

A Legacy 2018 is ontstaan als afstudeerproject van Jeroen Kluitenberg die met deze guerrilla-expositie afstudeert aan Minerva Academie voor Popcultuur.

Sinds januari 2019 is Jeroen werkzaam voor Artitude. Zijn eerste werkzaamheden bestonden onder andere uit het opruimen van CH2018 projecten. Dit was de directe aanleiding om zich af te vragen wat CH2018 nu eigenlijk heeft nagelaten.

 

Jeroen zou het jammer vinden als de energie uit het culturele hoofdstad jaar straks is verdwenen en wil met A Legacy 2018 bijdragen aan het voortbouwen aan een divers cultureel landschap in Leeuwarden en Friesland.

 

Op deze pagina vind je alle werken die tot nu gepresenteerd zijn aan het publiek en worden ze voorzien van een inhoudelijke toelichting.

De werken

De werken op deze pagina worden getoond op volgorde van plaatsen. Kijk dus in het menu voor informatie over het werk dat je nu voor je ziet of gebruik de locatiegegevens van de geplaatste werken om ook deze op locatie te bekijken.

Houd ook onze facebookpagina in de gaten voor meer informatie en sneak previews rondom A Legacy 2018!

Namens Jeroen en Artitude een hele fijne zomer!

 

Lees hier het verhaal van het DNA van Leeuwarden. Bekijk Project

Lees hier het verhaal van Silence of the Bees. Bekijk Project

Lees hier het verhaal van de OnderWaterSafari. Bekijk Project
NIET ALLEEN VOOR DE VORM.